Kennismaken met Amuse Vocale

Houd je van zingen, heb je zangervaring en staat ons repertoire je aan? Kom dan eens langs op een repetitieavond (wel even laten weten dat je komt, dan kunnen we muziek voor je klaar leggen) of meld je aan voor een van onze projecten. Of kom naar ons volgende concert!

Repetities

Wij repeteren op de maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in kerkcentrum Goede Rede in Almere Haven. Daarnaast worden er een of meer studiedagen op een zaterdag georganiseerd.

Nieuwe leden welkom

We zijn inmiddels gegroeid naar een kamerkoor van circa 25 leden en werken aan een goede stembalans. Nieuwe leden in alle stemsoorten van harte welkom! Je kunt je ook als projectlid aanmelden. Dit houdt in dat je alleen voor een bepaald project meedoet. Er wordt natuurlijk wel een stemtest door onze dirigent afgenomen.

Lidmaatschap en contributie

Het Almeers kamerkoor Amuse Vocale is een vereniging. De vaste leden van het koor zijn lid van die vereniging. De contributie in 2024 bedraagt € 420,00 per jaar (dat komt neer op € 35,– per maand).

Projectleden betalen hetzelfde tarief. Nieuwe (project)leden betalen daarnaast € 15,00 voor initiële kosten als koormap, bladmuziek, e.d..

Informatie en contact

Frits Leneman (voorzitter), telefonisch via 06-22925306. Of mail naar postbus@amusevocale.nl.